Восъчна торбичка - малка (16+4х20 см)

Най-малката ни торбичката с размер 16+4х20см е подходяща за сандвичи, ядки, нарязани плодове и зеленчуци, дребни сладки, бисквити, свежи подправки, както и за съхранение на кашкавали и сирена.
 
Състав: Восък от пчелна ферма в Родопите, био масло от жожоба, натурална дамарова смола и 100% памук.


Восъкът е с научнодоказани антибактериални свойства, маслото от жожоба е естествен консервант, който предпазва от окисляване, а дамаровата смола не е регистрирана като алерген за разлика от много други смоли. Импрегнираните с тези съставки торбички са напълно здравословни и запазват храната свежа.

Начин на употреба: Сложете продуктите си в торбичката, загънете и леко притиснете. Tя ще обвие продуктите Ви и ще заеме тяхната форма, а благодарение на смолата ще прилепне. Антибактериалните свойства на восъка ще предпазят храната Ви от изсъхване и разваляне. Восъчните торбички могат да се използват за директно опаковане на плодове, зеленчуци, хляб, сандвичи, свежи подправки, семена, ядки, сирене, кашкавал, домашни печива и др. Подходящи за хладилник и фризер. Незаменим помощник при опаковането на домашна храна за път, за офиса, за училище или за излет. Не се препоръчва да се използват единствено за опаковане на цитрусови плодове, както и на сурово месо и риба.
 
С грижа за природата: Торбичките са изцяло биоразградими. Средно се използват между 8 месеца и 1 година. След този период могат да бъдат освежени с восъчно блокче или нарязани на дребно и компостирани.

Почистване: След употреба измийте торбичката с хладка вода и мека гъба и оставете да изсъхне. Може да се използва малко препарат за съдове.

Съхранение: На стайна температура или в хладилник.

17.00лв.

Търсене